Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisi


Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam
Bir zamanlar Osmanlı kıyam dizisi. Trt 'de 13 Şubat günü başlıyor. Bir zamanlar Osmanlı kıyam dizisi konusu; Osmanlı İmparatorluğu dönemleri isyanlarından olan, Patrona Halil İsyanı konu edinmekte. Oyuncu kadrosu oldukça zengin ve tecrübeli oyunculardan oluşmakta. Göze çarpan ise Türkan Şoray. Dizi çekimleri Kocelide başladı. 
Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisi, Kocaeli' de bulunan Seka İzmit İşletmesi’nin 240 bin metrekarlik arazisinde saray, kervansaray, Galata meydanı, pazar yeri ve sokaklardan meydana gelen bir ortam oluşturduklarını kaydeden Acurer, dizide 22 kişilik ana kadronun yanında, çok sayıda figüranın da rol alacağını anlattı. Ayrıca dizi çekimlerinden şuana kadar 11 milyon lira harcama yapıldığı belirtiliyor. Oldukça güzel bir dizi olacağı açık. 
Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisi kadrosu, Dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez, yapımcılığını ise Burhan Özkan üstlendi. Filmde Türkay Şoray, Tolga Karel, Cemal Hünal, Aslı Tandoğan ve Kerem Atabeyoğlu gibi sanatçılar yer alacak. Şoray, dönemin padişahı 3. Ahmet’in ablası Hatice Sultan’ı, Karel Kasım’ı, Hünal Murat’ı, Tandoğan Canseza’yı, Atabeyoğlu ise 3. Ahmet’i canladıracak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder